AllgemeinNachrichten

Australië Building Analytics Marktgroei, projecties, analyse, trends en voorspelling 2027 met CAGR-waarde 13,2% | Inzichten in de zakelijke markt

De „bouwanalysemarkt in Australië“ was goed voor US $ 125,8 Mn in 2018 en zal naar verwachting groeien met een CAGR van 13,2% tijdens de prognoseperiode 2019 – 2027, om tegen 2027 rekening te houden met US $ 375,0 Mn. Australia Building Analytics Market-onderzoek door „The Business Market Insights“ geeft details over de marktdynamiek die de markt, marktomvang, marktsegmentatie beïnvloedt en overlapt de schaduw van de leidende marktspelers die het gunstige concurrentielandschap en de trends die door de jaren heen heersen, benadrukken.

Facility management heeft de afgelopen jaren een enorme acceptatie gekregen omdat organisaties hebben ingezien dat goed onderhouden nutsvoorzieningen en gebouwen essentieel zijn voor een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering. Facility management omvat een analyse van de dagelijkse activiteiten, het onderhoud en de reparatie van de nutsvoorzieningen die eigendom zijn van een bedrijf, wat resulteert in kostenbesparingen en een verhoogde productiviteit van werknemers.

Toonaangevende spelers op de markt voor Building Analytics in Australië:
• Bueno
• Buildingiq, Inc.
• Gebouwen in leven
• Cim enviro
• CopperTree-analyse
• Delta Electronics
• ENGIE Insight Services Inc.
• Envizi
• Honeywell International, Inc.
• Johnson Controls International plc.
• Schneider electric se
• Skyfoundary

Download een voorbeeld-pdf van het rapport op https://www.businessmarketinsights.com/sample/TIPRE00004659

Australië Building Analytics-markt – Regionale analyse tot 2027 is een exclusieve en diepgaande studie die een uitgebreid overzicht van de markt geeft, inclusief de huidige trend en toekomstige omvang van de markt met betrekking tot de producten / diensten. Het rapport biedt een overzicht van de Building Analytics-markt in Australië met de gedetailleerde segmentatie op type, toepassing en regio door middel van een diepgaande analyse van de algemene virtual reality-industrie. Dit rapport biedt gekwalificeerd marktonderzoek om de belangrijkste spelers te evalueren door alle relevante producten / diensten te kalibreren om de positionering van de belangrijkste spelers op de Australische Building Analytics-markt te begrijpen.

Het rapport is een combinatie van kwalitatieve en kwantitatieve analyse van de Building Analytics-markt in Australië. Het rapport richt zich ook op de uitgebreide PEST-analyse en uitgebreide marktdynamiek tijdens de prognoseperiode.

Reden om te kopen
• Bespaar en verkort tijd bij het uitvoeren van onderzoek op instapniveau door de groei, omvang, toonaangevende spelers en segmenten in de regionale Building Analytics-markt in Australië te identificeren.
• Benadrukt de belangrijkste bedrijfsprioriteiten om de bedrijven te begeleiden bij het hervormen van hun bedrijfsstrategieën en om zich te vestigen in de brede geografie.
• De belangrijkste bevindingen en aanbevelingen benadrukken cruciale vooruitstrevende trends in de industrie in de Building Analytics-markt in Australië, waardoor spelers effectieve langetermijnstrategieën kunnen ontwikkelen om hun marktomzet te vergaren.
• Ontwikkelen / wijzigen van bedrijfsuitbreidingsplannen door gebruik te maken van een substantieel groei-aanbod in ontwikkelde en opkomende markten.
• Onderzoek diepgaande regionale markttrends en -vooruitzichten in combinatie met de factoren die de markt aandrijven, evenals degene die de groei tot op zekere hoogte beperken.
• Verbeter het besluitvormingsproces door de strategieën te begrijpen die het commerciële belang ondersteunen met betrekking tot producten, segmentatie en brancheverticalen.

Koop rechtstreeks een exemplaar van dit Australia Building Analytics Market-onderzoeksrapport op – https://www.businessmarketinsights.com/buy/single/TIPRE00004659

Over inzichten in de zakelijke markt

Business Market Insights, gevestigd in New York, is een one-stop-bestemming voor diepgaande marktonderzoeksrapporten uit verschillende industrieën, waaronder technologie, media en telecommunicatie, halfgeleider en elektronica, lucht- en ruimtevaart en defensie, auto-industrie en transport, biotechnologie, IT, productie en Bouw, medische apparatuur en chemicaliën en materialen. De klanten zijn onder meer zakelijke en academische professionals, adviesbureaus, onderzoeksbureaus, PEVC-bedrijven en professionele dienstverleners.

Neem contact op

Inzichten in de zakelijke markt
Telefoon: +442081254005
E-mail: sales@businessmarketinsights.com
Website- https://www.businessmarketinsights.com
Facebook- https://www.facebook.com/businessmarketinsights/
LinkedIn- https://www.linkedin.com/company/business-market-insights/

Tags

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Back to top button
Close
Close